HATALMAS RISZPEKT! Elképesztő felújítás Érden, a Mária utcai gyermekorvosi rendelőben
2020. március 08. írta: BoldogÉ

HATALMAS RISZPEKT! Elképesztő felújítás Érden, a Mária utcai gyermekorvosi rendelőben

gyermekorvosirendelo-erd-mariautca-karacsonyvargafb-cimlap-kombi.jpg

Gondolt egyet az egyik anyuka, Karácsony-Varga Gabi, és megszervezett egy fantasztikus felújítást, ami párját ritkítja!

Velünk, egyik olvasónk osztotta meg a hölgy posztját, amelyben röviden írt erről a kreatív akcióról, illetve megkeresésünkre készségesen válaszolt.

gyermekorvosirendelo-erd-mariautca-karacsonyvargafb02.jpg

gyermekorvosirendelo-erd-mariautca-karacsonyvargafb03.jpg

Ha valakinek kedve támad “utánozni” az akciójukat, vagy szívesen bekapcsolódna a következőbe - mert reméljük mások is kedvet kapnak hozzá - annak röviden a tegnapi, jókedvvel és humorral teli kreatívkodásról.

Gabi a rendelőben dolgozó doktornővel beszélt, hiszen ők vannak tisztában azzal, hogy lehet-e vagy sem egy ilyen akciót lebonyolítani. Február 29-én egy tisztasági festés előzte meg a projektet, hogy az ne vigye el a kreatívkodástól az időt, ezt még nem Gabi szervezte. 

A rendelőben dolgozó Makay doktornő és Csanda Jánosné Erika asszisztens, maximálisan támogatta a csapatot, mindig a rendelkezésükre álltak. A festéskor pedig rengeteg almával lepték meg őket. Természetesen azért választotta ezt a rendelőt az anyuka, mert oda járnak a gyermekükkel.

gyermekorvosirendelo-erd-mariautca-karacsonyvargafb05.jpg

gyermekorvosirendelo-erd-mariautca-karacsonyvargafb04.jpg

Helyben szeretnének még ilyen akciót, de persze várják más szponzor felajánlását, hiszen a jelenlegi 40ezer forintos tételt  a Festéktár Kft első kérésre felajánlotta és reméli mások is szívesen segítenének. Ő maga hozzájuk járt festékért, amikor a kisfia szobáját dekorálta, az ötlet is innene fakadt.

Maradt még egyébként festék, így Tetlák Örs alpolgármester, aki maga is tevékenyen résztvett a festésben, ígérete szerint utánajár, hová lehetne felhasználni. 

gyermekorvosirendelo-erd-mariautca-karacsonyvargafb-acsapat.jpg

Ha van esetleg konkrét terv, vagy ötlet, hogy hol lenne még ilyenre szükség, írjanak a hölgynek, azt ígéri szívesen részt vesznek többen is az ilyen eseményeken. A szervezése hamar megvan, talán azt fontos még megjegyezni, hogy ez csak hétvégén kivitelezhető. 

A képek önmagukért beszélnek, további képekért kattinson IDE!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7315510390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása