HOLNAPTÓL BEZÁR MINDEN OVI-BÖLCSI ÉRDEN! Döntött a polgármester
2020. március 15. írta: BoldogÉ

HOLNAPTÓL BEZÁR MINDEN OVI-BÖLCSI ÉRDEN! Döntött a polgármester

csozik-bejelentes.jpg

A koronavírus veszélyhelyzetre tekintettel az önkormányzati fenntartású óvodákban és bölcsődékben rendkívüli szünetet rendelt el március 16-ától, hétfőtől kezdődően Csőzik László polgármester.

A rendkívüli szünet visszavonásig érvényes, valószínűleg a vészhelyzet fenntartásáig érvényben marad.

A gyakorlatban ez azt jelenti egyébként, hogy az intézmények ugyan bezárnak, de két napon át, március 17-ig ügyeleti rendben működnek, ha a gyermek elhelyezéséről a szülő gondoskodni nem tud – ebben az időszakban az az intézmény, amelyet eddig is látogattak, fogadja a gyermeket.

Március 18-ától a saját intézmény már nem fogadja a gyermeket, onnantól csak a kijelölt ügyeletet adó intézmények állnak rendelkezésre, amelyekről holnap lesz nyilvános tájékoztatás. 

Az intézmények vezetői holnaptól kezdődően felmérik azt is, hogy kik azok, akik a közétkeztetést igénybe kívánják venni. A közétkeztetést ugyanúgy, mint eddig, az önkormányzat által megbízott szolgáltató biztosítja, az ételekért akkor is be lehet menni, ha nem veszik igénybe az ügyeletet, és otthon maradnak.

(polgármester Facebook oldala)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9115523068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása