SZOMBATTÓL BEZÁR MINDEN IKEA! Bizonytalan, hogy mikor nyitnak újra
2020. március 19. írta: BoldogÉ

SZOMBATTÓL BEZÁR MINDEN IKEA! Bizonytalan, hogy mikor nyitnak újra

ikea-zarva.jpg

Úgy döntött az IKEA a jelenleg kialakult helyzet miatt, hogy évfordulós eseményeit is lemondva,  minden magyarországi IKEA áruházban felfüggesztik az áruházi vásárlást 2020. március 21-től kezdődően, további értesítésig.

A vásárlók és a munkatársak egészsége, valamint biztonsága miatt teszik meg ezt a lépést. Amiről döntött az áruházak vezetősége, az a következő:

  • Március 21-től Magyarországon az összes IKEA áruház zárva tart, további értesítésig.
  • Az online rendelés működik, de a megnövekedett érdeklődés miatt átmeneti szünetek előfordulnak. Házhoz szállító munkatársaink az utolsó zárható ajtóig viszik a megrendelt termékeket – egyetlen kivételt az olyan nagy méretű megrendelések jelentik, mint a teljes konyha.
  • A rendelést az áruházak melletti csomagpontjainkból is felveheted egész nap Budaörsön és Soroksáron.
  • Mivel a nyitvatartási idők változhatnak, kérjük, ellenőrizd az IKEA áruház(ak) nyitvatartási idejét.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4915536870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása