HA AKARSZ KORONAVÍRUST ÉRDRE, AKKOR ÉGESS KERTI HULLADÉKOT! Mától tilos!
2020. március 21. írta: BoldogÉ

HA AKARSZ KORONAVÍRUST ÉRDRE, AKKOR ÉGESS KERTI HULLADÉKOT! Mától tilos!

avaregetes-ezermester-hu.JPG

Mától égetési tilalom vette kezdetét!

Csőzik polgármester a járványhelyzet súlyosbodására való tekintettel újabb intézkedést rendelt el. Mától az avarra és a kerti hulladékra égetési tilalmat rendelt el Érd területén. A tilalom a szabadban való égetésre és a tüzelőberendezésekre is vonatkozik. Tehát avarból és kerti hulladékból a veszélyhelyzet megszűnéséig nem szabad tüzet rakni!

Mint közösségi oldalán megindokolta a rendelkézést, a koronavírus nagyon súlyos légzőszervi problémákat, légzési elégtelenséget, fulladást is okozhat. A közelmúltban több kutatás is rámutatott, hogy a szennyezett levegő súlyosbítja a koronavírus hatását.

Kiderült, hogy a vírus megtapad a fűtésből, közlekedésből és egyéb szennyező forrásból származó apró, finomszemcsés részecskék (PM) felületén, és így a fertőzésveszély is megnövekszik. Szakértők szerint minél szennyezettebb egy terület levegője, annál gyorsabban terjedt a koronavírus. Ezért a további károk megelőzésére mindenképp indokolt az avarégetési tilalmat.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6415540532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása