HÁROM FRISS KÖRÖZÖTT MARADT ÉRDEN! Ketten gyorsan lekerültek a listáról
2020. április 03. írta: BoldogÉ

HÁROM FRISS KÖRÖZÖTT MARADT ÉRDEN! Ketten gyorsan lekerültek a listáról

frisskorozott-2020marc-erdrk.jpg

Év elején indítottunk egy sorozatunkat, ahol a különböző típusú bűncselekmények miatt körözött személyek képeit és alapvető adatait tesszük közzé.

Természetesen kizárólagosan a hivatalos rendőrségi felhívásokból dolgozunk és csak azokat az információkat tesszük közzé, amelyek ott szerepelnek. Amennyiben hibásan történik a közzététel, arra sajnos nincs mód, hogy felülbíráljuk, megkérdőjelezzük a rendőrségi hivatalos oldal hitelességét. Nyilvánvaló, amennyiben jelzést kapunk és megtörténik az elektronikus felületen a korrekció, akkor mi is módosítjuk, vagy szükség esetén töröljük a cikkünket.

Miután olvasóink száma egyre magasabb, és meghaladja napi szinten már a több ezret, ezért ezek a tévedések sokak számára érzékenyek, akár félreértéshez vezethetnek, de hangsúlyozzuk, mi a legnagyobb körültekintéssel járunk el.

Most is egy ilyen eset történt, így az erről szóló jelzés és ellenőrzés után a cikket eltávolítottuk oldalunkról és a Facebookról is, ahová nekünk ráhatásunk van.

A körözések kapcsán megkérdeztük a rendőrséget, hogy előfordulhat-e, hogy valaki csakúgy felkerül a listára, de elmondták, hogy ennek valószínűsége gyakorlatilag nulla. A mai világban még a hajléktalanok is gyakorlatilag elérhetőek. Persze ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy kommunikáljon a rendőrökkel, az ott találhatja magát a listán és kellemetlen helyzetbe kerülhet.

Ezek után a “maradék” kettő körözött képeit és adatait tesszük közzé, akiknek a körözését ezekben a hetekben tették közzé a helyi rendőrök, talán a “friss” nyom eredményre vezet.

Álljon hát itt a lista a körözött bűnözőkről, akiket az Érdi Rendőrkapitányság embereinek még nem sikerült elkapnia, a felhívás végén találod az elérhetőséget, ahová jelezni tudod, ha láttad őket:

pasztor_attila.jpg

Név: PÁSZTOR ATTILA

Születési hely: BUDAPEST 

Születési dátum: 1961-05-26

Körözés jogalapja, bűncselekmény megnevezése, minősítése: KÖZFELADATOT ELLÁTÓ SZEMÉLY ELLENI ERŐSZAK

Körözés elrendelésének időpontja: 2020-03-18

handa_laszlo_1.jpg

Név: HANDA LÁSZLÓ

Születési hely: BUDAPEST 12

Születési dátum: 1975-03-05

Körözés jogalapja, bűncselekmény megnevezése, minősítése: LOPÁS

Körözés elrendelésének időpontja: 2020-03-09

rozsa_benjamin.jpg

Név: RÓZSA BENJÁMIN RODION

Születési hely: BUDAPEST 08

Születési dátum: 2000-01-07

Körözés jogalapja, bűncselekmény megnevezése, minősítése: RONGÁLÁS

Körözés elrendelésének időpontja: 2020-03-04

Aki a képeken látható személyeket felismerik vagy a bűnözőkkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

(fotók: police)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4915585982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása