GYENGÜLT A KORONAVÍRUS ÉRD KÖRNYÉKÉN? Hivatalosan alig több beteg 
2020. április 05. írta: BoldogÉ

GYENGÜLT A KORONAVÍRUS ÉRD KÖRNYÉKÉN? Hivatalosan alig több beteg 

terkep0405-koronavirus-megyei.jpg

Napról napra követhető egy térképen, hogy a fertőzöttek számát megyei bontásban hogyan alakul, hol és hány igazolt koronavírus-fertőzött van. 

Tegnapról mára virradóra, a térkép alapján Pest megyében nem változott jelentősen a fertőzöttek száma. A közölt adatok alapján persze változatlanul az élmezőnyben vagyunk, hiszen a legtöbb fertőzött Budapesten (313) és környékén, Pest megyében (142) van, de itt alig emelkedett a fertőzöttek száma. Vidéken Győr-Moson-Sopron (34) és Csongrád (30) megye az éllovas, ez utóbbi Szabolcs-Szatmár-Bereg (28) megyétől vette át a staféta botot. A legkevesebben Heves (3) és Borsod-Abaúj-Zemplén (7) megyében fertőződtek meg koronavírussal.

A  tényleges koronavírus-fertőzöttek száma akár a többszöröse is lehet a beazonosított koronavírus-fertőzötteknek, hiszen a tesztek száma változatlanul nagyon kevés.

Fotó: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr315592840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása