ÉRDEN ÉS KÖRNYÉKÉN MEGINT RÁKAPCSOLT A KORONAVÍRUS! A környező megyék  is komoly bajban
2020. április 12. írta: BoldogÉ

ÉRDEN ÉS KÖRNYÉKÉN MEGINT RÁKAPCSOLT A KORONAVÍRUS! A környező megyék  is komoly bajban

terkep0412-koronavirus.jpg

Egyelőre a megyei bontású fertőzöttségi térképek állnak rendelkezésre, hiába az egyre növekvő és most már bőven 1000 feletti számnak. A hivatalos térkép a fertőzöttek számát megyei bontásban mutatja, hol és hány igazolt koronavírus-fertőzött van. 

Tegnapról mára virradóra, a hivatalos adatok alapján nálunk ismét jelentősebben növekedett a fertőzöttek száma, Pest megyében 215-en vannak, persze ezzel változatlanul minden szempontból vezetjük a megyék rangsorát. 

Eddig, a közölt adatok alapján a legtöbb fertőzött Budapesten (669) van. Egyre súlyosabb méreteket ölt azonban a járvány, a most már listavezető Fejér megyében (93), ahol pár nap alatt többszörösére nőtt a fertőzöttek száma. Vidéken a második legtöbb, kimutatott fertőzött jelenleg ismételten Győr-Moson-Sopron megyében (60) van, ahol 1 nap alatt 16-tal több beteget tartanak nyilván. A legkevesebben Heves (9) és Békés (11) megyében fertőződtek meg koronavírussal a központi statisztikák szerint, a számuk ott nem sokat változott.

A  tényleges koronavírus-fertőzöttek száma akár a többszöröse is lehet a beazonosított koronavírus-fertőzötteknek, hiszen a tesztek száma változatlanul nagyon kevés.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3915607110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása