KORONAVÍRUS NYÚZ: Jöhetnek a sárgacédulás társasházak Érdre is
2020. április 24. írta: BoldogÉ

KORONAVÍRUS NYÚZ: Jöhetnek a sárgacédulás társasházak Érdre is

mullercecilia-sargakabat.jpeg

Mindig “öröm” a Nemzet Tisztiorvosát, Müller Cilikét hallgatni, annyi minden elhagyja a száját.

Persze oda kell figyelni, mert van amikor csak elejtett félszavakból lehet összerakni, pontosan mi, miért hangzik el. Például a mai sajtóközleményeket felovasó matiné után válaszoltak, gondosan megválogatott kérdésekre is, amelyek közül az egyik a Kelet-Magyarország című lapé volt, akik az ún. sárga cédulákról kérdezték. 

Talán azzal már sokan tisztában vannak, hogyha valaki hatósági házi karanténba kerül, a bejárati ajtóra egy piros cédulával KELL ezt mindenkinek jelezni. Viszont most készült egy másik verzió, egy sárga cédula is, amelyet azoknak a társasházaknak az ajtajára RAKHATNAK KI, ahol vagy fertőzöttek vannak a lakásokban vagy szoros kontaktként vannak karanténban. 

A cédula semmire sem kötelezi a házakat, csupán figyelemfelkeltő célja lenne a tiszti főorvos szerint.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3215638210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonimas 2020.04.26. 19:46:24

Ebbe felesleges volt beleállni, mert valóban hasznos info.
süti beállítások módosítása