ÉRDEN ÉS KÖRNYÉKÉN CSENDESEDIK A JÁRVÁNY?! Fejér megyében sincs most több beteg
2020. április 25. írta: BoldogÉ

ÉRDEN ÉS KÖRNYÉKÉN CSENDESEDIK A JÁRVÁNY?! Fejér megyében sincs most több beteg

terkep0425-koronavirus.jpg

A ma reggeli adatok alapján csak néhány új esetre derült fény, a megyei bontású fertőzöttségi térképről.

Ma reggelre 12 új esetet közöltek hivatalosan Pest megyében, amit a hivatalos statisztikák ellenőrizhetőségének híján kénytelenek vagyunk tudomásul venni.

Ma reggelre 2443 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 60 új beteget tettek bele a hivatalos statisztikába, csak 57-en távoztak gyógyultan. A térkép a fertőzöttek számát változatlanul megyékre lebontva mutatja, hol és hány igazolt koronavírus-fertőzött van. 

A környező megyék közül Veszprém (52) megyében lett mára virradó néhány az új fertőzöttek számának emelkedése. Győr-Moson-Sopron megyében (74) megyében nem változott a fertőzöttek száma. A többi szomszédos megyében pedig lényegesen magasabb a kimutatott pozitív esetek száma. 

Eddig, a közölt adatok alapján a legtöbb fertőzött, továbbra is Budapesten (1247) illetve Pest megyében (339) van. A súlyos helyzetben lévő, vidéki listavezető Fejér megyében (246), most több személynél nem mutattak ki újonnan fertőzöttséget. Vidéken a második legtöbb, kimutatott fertőzött Győr-Moson-Sopron megyében (74) van, ott az utóbbi napokban indult újra növekedésnek a számuk. 

A legkevesebben Vas (14) és Békés (13) megyében fertőződtek meg koronavírussal a központi statisztikák szerint, a számuk ott szinte nem változott.

A  tényleges koronavírus-fertőzöttek száma akár a többszöröse is lehet a beazonosított koronavírus-fertőzötteknek, hiszen a tesztelések száma érdemben nem változott.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6915639800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása