ÉRDI DIÁKOK KÉSZÜLJETEK! Megerősítették, hogy tutira május 4-én éretségizni fogtok
2020. április 25. írta: BoldogÉ

ÉRDI DIÁKOK KÉSZÜLJETEK! Megerősítették, hogy tutira május 4-én éretségizni fogtok

maruzsa-zoltan-kormany-hu.png

Mindezt a mostani iskolai főmufti, Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár, a jelenlegi oktatási akciócsoport vezetője jelentette be egy Facebookos videón.

Semminemű ok nincs az érettségi halasztására szerinte, ezért az eredeti május 4-i kijelölt időpontban megkezdődnek az érettségik.

Az államtitkár felsorolt, akit csak lehetett, járványügyi szakembereket, pedagógus szervezeteket, sőt még egy diák szervezetet is, akik szerinte egyetértenek abban, hogy május negyedikétől kezdődően, ha a kellően szigorú biztonsági intézkedéseket betartják, akkor mindenféle gond nélkül lebonyolíthatóak az érettségi vizsgák. 

Maruzsa államtitkár köszönetet mondott az oktatás jelenlegi résztvevőjének az eddigi helytállásért, és eredményes felkészülést kívánt a diákoknak. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2415640968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása