ÉRDI KERTÉSZETET FOSZTOTTAK KI! Gyorsan elkapták Krisztiánt és Zsoltot 
2020. április 25. írta: BoldogÉ

ÉRDI KERTÉSZETET FOSZTOTTAK KI! Gyorsan elkapták Krisztiánt és Zsoltot 

rendorok-vissza-kerteszet.jpg

Az érdi rendőrök néhány nap alatt felkutatták, elfogták és elszámoltatták azt a két férfit, akik több kertészetből vittek el különféle dísznövényeket.

Egy érdi kertészet tulajdonosának április 15-én reggeli nyitáskor tűnt fel, hogy néhány növénye eltűnt. A boltban felszerelt kamera felvételei szerint előző este két férfi állt meg autóval a kapu előtt, átmásztak a kerítésen, több fát és kerti tuját kivittek, a kocsiba pakolták és a zsákmányukkal elhajtottak a helyszínről.

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, felkutatták, elfogták, majd előállították R. Krisztiánt és N. Zsoltot, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A gyanúsítottak azzal indokolták tettüket, hogy munkahelyüket a közelmúltban elvesztették, ezért kellett a növények majdani eladásából származó pénz napi megélhetésükre. 

Vallomásukban részletesen beszámoltak korábbi lopásaikról, más kertészetekből is vittek el örökzöldeket, díszfákat, valamint virágokat. A főváros, Budaörs, Bicske, Vál és Gárdony környékén elkövetett bűncselekményekkel több mint egymillió forint kárt okoztak.

A nyomozók az ellopott dísznövények egy részét lefoglalták és a tulajdonosoknak visszaadták.

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 38, illetve a 48 éves férfivel szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5215639912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istvan Kozel 2020.04.25. 19:23:58

Kezdödik a vihar ,ez az elöszele az ehseg okozta büncselekmenyek sorozatnak,majd aztän jönnek a sulyosab dolgok
süti beállítások módosítása