KORMÁNYZATI REJTVÉNY: Jövő héten tömeges tesztelés, csak nem mondják meg hol
2020. április 25. írta: BoldogÉ

KORMÁNYZATI REJTVÉNY: Jövő héten tömeges tesztelés, csak nem mondják meg hol

palkovics-laszlo-nepszava-hu.jpg

A jövő héten elkezdhetnek tömegesen tesztelni országszerte, ezt Palkovics László a kormány egyik jelenlegi megmondóembere, egyébként miniszter jelentette be egy járványügyben megtartott konferencián.

Erről az RTL Híradó számolt be, amely megkérdezte, hogy pontosan kit vizsgálnak majd, milyen kritériumok alapján és milyen teszttel, de az operatív törzsnél nem válaszoltak a kérdéseikre.

Azt mondta Palkovics, azt szeretnék megvizsgálni, hogy milyen az ország átfertőzöttsége. Ennek eredménye után el kell dönteni, hogy milyen legyen az izoláció, kit kell megvédeni és milyen módon - mondta.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9415640458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása