MÁRA CSAK PÁR ÚJ KORONAVÍRUSOS A KÖRNYÉKEN! Amit tudunk hivatalosan
2020. április 28. írta: BoldogÉ

MÁRA CSAK PÁR ÚJ KORONAVÍRUSOS A KÖRNYÉKEN! Amit tudunk hivatalosan

terkep0428-koronavirus.jpg

A megyei bontású fertőzöttségi térképre tekintve, ma reggel is meglehetősen biztató képet festett a környékünket illetően.

A tegnapi 352 koronavírusos beteggel szemben ma reggelre 358 fertőzöttet regisztráltak Pest megyében, vagyis mára csak 6 új beteget azonosítottak. Budapesten is csupán 19 új beteget regisztráltak mára virradóra. 

Ma reggelre országosan 2649 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 66 új beteget tettek bele a hivatalos statisztikába, 14-en távoztak gyógyultan, vagyis egyelőre még többszöröse az új megbetegedések száma, mint a gyógyultaké. A tesztek alacsony száma ellenére A térkép a fertőzöttek számát változatlanul megyékre lebontva mutatja, hol és hány igazolt koronavírus-fertőzött van. 

A környező megyék közül Veszprém (56) megyében alig van új fertőzött - 2 új-, viszont Komárom-Esztergomban (92) továbbra is lendületesen növekszik a számuk 5 új fertőzöttet regisztráltak.

Eddig, a közölt adatok alapján a legtöbb fertőzött, továbbra is Budapesten (1305) illetve Pest megyében (358) van. A súlyos helyzetben lévő, vidéki listavezető Fejér megyében (265), most szerencsére csak 2 személynél mutattak ki újonnan fertőzöttséget. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött már Komárom-Esztergom (92) megyében van. 

A legkevesebben Vas (14) és Békés (14) megyében fertőződtek meg koronavírussal a központi statisztikák szerint, a számuk ott gyakorlatilag nem változott.

A  tényleges koronavírus-fertőzöttek száma akár a többszöröse is lehet a beazonosított koronavírus-fertőzötteknek, hiszen a tesztelések száma érdemben nem változott.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6215645326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása