MÁTÓL ÉRDEN IS FOKOZOTT ÉBERSÉGBEN A RENDŐRÖK! Még a mostaninál is jobban
2020. május 01. írta: BoldogÉ

MÁTÓL ÉRDEN IS FOKOZOTT ÉBERSÉGBEN A RENDŐRÖK! Még a mostaninál is jobban

rendor-altalanos-police-hu.jpg

Bizonyára lehet még az eddigieket is fokozni, csak nem tudjuk hová. Elvileg már most is rengeteg plusz feladatot kaptak a járvány kapcsán!

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

Az országos rendőrfőkapitány május 1-jén 00.00 órától május 31-én 24.00 óráig fokozott ellenőrzést rendelt el Budapest, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Tolna megye, Vas megye és Veszprém megye közigazgatási területére vonatkozóan a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében.

Mondjuk arról szívesen meghallgatnánk azt, aki az egészet elrendelte, ezt mégis hogy gondolták?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1115652356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása