FELSZÁMOLTÁK AZ ÉRDEN IS LOPÓ TUJA TRIÓT! Videón a harmadik elfogása
2020. május 02. írta: BoldogÉ

FELSZÁMOLTÁK AZ ÉRDEN IS LOPÓ TUJA TRIÓT! Videón a harmadik elfogása

tuja2.jpg

Az érdi nyomozók felkutatták a két, már korábban meggyanúsított tujatolvaj harmadik társát.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, egy érdi kertészet tulajdonosa értesítette a rendőrséget április 15-én, hogy a telephelyről több növény eltűnt. Két tettest néhány nap alatt elfogtak, harmadik társukat április 28-án reggel állították elő fővárosi tartózkodási helyéről. Akkor már több, szóba jöhető szállás-, és felbukkanási helyét ellenőrizték, egyik címről indultak a másikra, végül Pesterzsébeten jártak sikerrel.

A Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által fogházbüntetés le nem töltése miatt körözött, 31 éves L. Istvánt elszámoltatták, kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe került. A gyanú szerint több alkalommal nyújtott segítséget a bűncselekmények elkövetésében társainak.

A három fős banda a nyomozás eddigi adatai szerint Budaörs, Vál és Gárdony környékén, illetve a fővárosban több kertészetet is meglátogatott zárást követően. Rendszerint a kerítést kivágva jutottak a növényekhez, megpakolták a kocsi csomagtartóját, túladtak zsákmányukon, majd osztozkodtak a bevételen. A lopásokkal több százezer forint kárt okoztak.

l. István ellen - társaihoz hasonlóan - lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1915655230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása