HOLNAP REGGELTŐL ÉRDEN! Hivatalos tájékoztató a dr. Romics László szakrendelőtől
2020. május 03. írta: BoldogÉ

HOLNAP REGGELTŐL ÉRDEN! Hivatalos tájékoztató a dr. Romics László szakrendelőtől

haziorvos_1.jpg

A rendelő nyitvatartása változatlanul 7-19 óra, a járványveszély ideje alatt.

Az április 30-án megjelent miniszteri utasításnak megfelelően az eddigi sürgős ellátáson kívül, részlegesen elindulnak a szakrendelések.

Az alapszabály az, hogy a nem sürgős eseteket kizárólag a szakorvossal történt telefonos konzultációt követően, időpont foglalás esetén végzik.

Amennyiben az intézménybe jönne, akkor azt csak a Felső utcai kapun tudja megtenni, ahol egészségügyi dolgozók fogadják és néhány kérdés után ők döntik el, hogy bejöhet-e. Amennyiben bejöhet, akkor is 

BELÉPÉS CSAK MASZKBAN LEHETSÉGES!

A labor 7-10-ig üzemel, ahol egyszerre 10 embert fogadnak csak, de az eredményért nem kell visszajönnie - a kiadás szünetel amúgy is - azt az orvosa megkapja elektronikus formában.

FONTOS! Kísérőként sem jöhet be az épületbe, csak abban az esetben, ha olyan beteggel érkezik, aki önállóan nem tud közlekedni.

A fentieket, és minden egyéb információt a Romics oldalán is megtalálhat!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3515657620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása