ÉRDI KÉZI SAGA: Memóriazavarban az eddigi edzők
2020. május 07. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDI KÉZI SAGA: Memóriazavarban az eddigi edzők

csozik_kezi.jpg

Már akkor is sejteni lehetett, hogy balhé lesz a dologból, amikor Csőzik László bejelentette, hogy nem kívánja tovább finanszírozni a város a régi szinten az érdi kézilabda csapatot. Hát most elkezdődött. Sokan nem gondolták, hogy a mostani polgármester meg meri majd lépni, de meglépte. Előtte még segítséget kért Mészáros Lőrinctől, de bizonyára nem járt sikerrel, mert nemrég minden felnőtt játékossal szerződést bontott a csapat. Információink szerint minden játékos közös megegyezéssel távozik, és ezek a tárgyalások megtörténtek. Az edzőkkel még folynak a tárgyalások a szerződések felbontásásról, már regaláltak a munkáltató kezdeményezésére, de még megy a stratégiai “csata.”

Az edzők, Szabó Edina és Rácz Marianne most úgy tesznek, mintha hirtelen, egyik napról a másikra történt meg volna velük ez a sajnálatos dolog.

„A klub honlapjáról tudjuk mi is, mi történt, mert hivatalos iratokat azóta sem vehettünk kézhez. Sokféleképp lehet elválni, mi érthetetlenül ezt kaptuk, az elvárható minimumra sem voltunk érdemesek, noha a legjobb tudásunkat tettük bele a munkánkba” – nyilatkozta az Indexnek a korábbi vb-ezüstérmes, hétszeres BEK-győztes kapus, Rácz Marianne. Szerinte teljes pálfordulás történt, hiszen a tavalyi önkormányzati választás után  Csőzik László még BL-álmokról és új szponzorok bevonásáról beszélt, majd kiderült, a jelenlegi keretre sincsen pénz.

Pedig Csőzik már az elején megmondta, hogy annyi pénzt nem tud beletenni csapatba, mint T. Mészárosék, mert inkább utakat fejlesztne, a város nem engedheti meg magának ezt a költést. Akkor, hol is van itt pálfordulás? Az is erős, hogy az edzők úgy viselkednek, mintha eddig semmit sem tudtak volna a klub anyagi helyzetéről, a fennálló anyagi problémáról. Úgy tesznek, mintha az előző városvezetés mindent rendben tökéletesen csinált volna, és utána arról panaszkodnak, hogy a politika felhasználta őket. És persze most simán belelépnek a politikai térbe T. Mészárosék oldalán. Akkor most hogy is van ez, ki használ kit és mire?  Akárhogy is, de eléggé átlátszó interjút sikerült adnia a két edzőnek.

Dobtak egy hétméterest az eleganciának.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6515668606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása