CSAK A KÖZPONTI RÉGIÓBAN VANNAK ÚJ KORONAVÍRUSOSAK! Máshol alig van újabb fertőzött
2020. május 27. írta: BoldogÉ

CSAK A KÖZPONTI RÉGIÓBAN VANNAK ÚJ KORONAVÍRUSOSAK! Máshol alig van újabb fertőzött

terkep0527-koronavirusos.jpg

Ma reggel ismét kevés új, koronavírus megfertőződést jelentettek, és az utóbbi két nap során szinte minden új eset a központi régióra koncentrálódik.

A központi régióban tegnap 20 új beteget regisztráltak az országos 22 esetből, melyből 4 származik Pest megyéből, 16 pedig a fővárosból.

Országosan ma reggelre 3793 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 22 új beteget regisztráltak és összesen 20-an mentek haza gyógyultan. 

A szomszédos megyék közül Veszprém (65) megyében, illetve a vidéki éllovas Fejér megyében is egyetlen új fertőzöttet regisztráltak. 

A fertőzöttek számát tekintve az éllovas Budapesten (1805 - 16 új) illetve Pest megyében (535) van a legtöbb regisztrált fertőzött. A vidéki listavezető Fejér megyében (369) egy új fertőzöttet mutattak ki. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött Zala (247) megyében van, ahol tegnap nem mutattak ki új esetet. 

A legkevesebb fertőzött Vas (17), illetve Békés (11) megyékben került regisztrálásra, itt nem találtak napok óta új beteget.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3715719038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása