VÁLTOZÁSOK AZ ÉRDI PIACON! Így mehetnek vásárolni szombatonként
2020. május 29. írta: Smitt Róbert Író

VÁLTOZÁSOK AZ ÉRDI PIACON! Így mehetnek vásárolni szombatonként

piac7_200515.jpg

A változás értelmében reggel 6 és 7 óra között csak és kizárólag a 65 éven felüliek, 7 és 13 óra között viszont bárki látogathatja az érdi piacot.

A nyitvatartási rend szerint az érdi piac 6 és 13 óra között van nyitva szombatonként: 6 és 7 óra közötti idősávban kizárólag 65 éven felüliek mehetnek be a piac területére vásárolni, 7 órától 13 óráig kortól függetlenül pedig bárki látogathatja. Továbbra is az egész piac területén, sorban álláskor és vásárláskor is kötelező a szájmaszk használata és a másfél méteres védőtávolság megtartása is.

A közterület-felügyelők, a polgárőrök és a piacfelügyelők is fokozottan jelen vannak a piacon, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlásának megfelelően a piacon egyszerre tartózkodók száma is korlátozva van. A a piac több pontján  fertőtlenítőszereket helyeztek ki,a melyeket  a látogatók is használhatnak.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6815728092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása