ZÖLD ÚT AZ AUTÓS(!) KONCERTEKNEK ÉRDEN IS! Mától vasárnapig, de benne kell ülnöd
2020. május 29. írta: Smitt Róbert Író

ZÖLD ÚT AZ AUTÓS(!) KONCERTEKNEK ÉRDEN IS! Mától vasárnapig, de benne kell ülnöd

autos_koncik.jpg

Érdekes rendelet jelent meg tegnap, ami egy hétvégére engedélyezi az autós koncerteket az országban. A jogszabály ma lépett életbe és vasárnap már hatályát is veszti.

A tegnapi Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak. 

A jogszabály szerint ez egy olyan élő zenés rendezvény, amelynek során a közönség tagjai a abban az autóban tartózkodnak, amivel érkeztek. A rendelet pénteken lép életbe és vasárnap már hatályát is veszti. A látogatás feltételeinek megszabását az autós koncertek szervezőire bízzák.

Azt azért szívesen megtudnánk a hozzáértőktől, hogyan lehet egy ilyen koncertet ennyi idő alatt megszervezni, mert szerintünk sehogy. Nem beszélve arról, hogy egy koncertet jóval előtte reklámozni kell, satöbbi. Valószínűleg, aki ezt a javaslatot tette, még paraszti logikával sem rendelkezik. Nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy valami haverral lezsírozták az egészet, aki már jó előre tudott róla. Másképpen hogyan?

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7415728300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása