ÉRDEN KEDDTŐL ÚJRAINDULNAK A SZŰRŐVIZSGÁLATOK! Érkeznek a meghívók is
2020. május 31. írta: BoldogÉ

ÉRDEN KEDDTŐL ÚJRAINDULNAK A SZŰRŐVIZSGÁLATOK! Érkeznek a meghívók is

szurovizsgalat.jpg

Hivatalosan hétfőtől, azaz június 1-től (a Pünkösd miatt gyakorlatilag keddtől) lehetővé válik az egészségügyi ellátások további bővítése. 

A harmadik lépcsővel újraindulnak a népegészségügyi szervezett szűrővizsgálatok,  emlő-, méhnyak, vastagbél-és végbélszűrések - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A szervezett szűréseken való részvétel a Nemzeti Népegészségügyi Központ által, személyre szólóan kiküldött meghívóval, továbbra is előre egyeztetett időpontban történik. 

A szűrővizsgálatok bevezetésénél is érvényes a fokozatosság, csak a járványügyi szabályoknak megfelelő, meghatározott számú beteget tudnak fogadni. 

A HUNCHEST tüdőrákszűrő program is újraindul a koordinációt végző  Országos Korányi Pulmonológiai Intézet mellett még az ország 19 pontján. A tüdőrákszűrésről a www.koranyi.hu oldalon található bővebb információ. 

A szűrőállomások kiemelt figyelmet fordítanak a higiéniai előírások betartására, a szolgáltatások biztonsággal igénybe vehetők. A daganatos betegségek a korai stádiumban jó eséllyel gyógyíthatók, ezért minden érintettnek azt ajánljuk, hogy vegyen részt az életkorának megfelelő, megelőzést szolgáló vizsgálatokon.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1115730966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása