KAMU LEVELET KÜLDTEK MÜLLER CECÍLIA NEVÉBEN! Ingyenes védőeszközöket ígérnek
2020. június 12. írta: Smitt Róbert Író

KAMU LEVELET KÜLDTEK MÜLLER CECÍLIA NEVÉBEN! Ingyenes védőeszközöket ígérnek

muller-cecilia.jpg

A Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást indított, ugyanis péntek reggel ismeretlen tettesek Müller Cecília nevében hamis leveleket küldtek ki elsősorban egészségügyi intézményekbe - jelentette be az operatív törzs pénteki tájékoztatóján Gál Kristóf alezredes, az ORFK szóvivője.

Az adathalász levél ingyenes védőeszközöket ígért, hogy ezzel vegye rá a mellékelt űrlap le- és kitöltésére a levél címzettjét. Az alezredes szerint a levelek magyartalansága, valamint az, hogy sem a formai, sem a tartalmi követelményeknek nem feleltek meg, már önmagában gyanakvásra adhatott okot. 

GÁL ARRA FIGYELMEZTETETT, HOGY A LEVÉL CSATOLMÁNYÁT SENKI NE NYISSA KI ÉS AZ ÜRLAPOT SE TÖLTSE KI SENKI- írja az Index. A portál egyik olvasója el is küldte az ominózus levelet.

kamu_l.jpg

A rendőrség azt kéri, hogy aki kapott ilyen gyanús levelet, az jelentse ezt a CSIRT@nki.gov.hu címen. 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4915805840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása