3-AN ELHUNYTAK, CSAK 5 ÚJ FERTŐZÖTTET TALÁLTAK! Mind, a központi régióban
2020. június 14. írta: BoldogÉ

3-AN ELHUNYTAK, CSAK 5 ÚJ FERTŐZÖTTET TALÁLTAK! Mind, a központi régióban

terkep0614-koronavirus.jpg

Végre egészen kevés, mindössze 5 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új típusú koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4069 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 3 idős, krónikus beteg, amivel 562 főre emelkedett az elhunytak száma. Ma reggelre 2482-en már meggyógyultak, az aktív fertőzöttek száma 1025 fő. 275 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 20-an vannak lélegeztetőgépen.

A tegnapi nap csak a központi régióban bukkantak új megbetegedésre. Pest megyében 2 új koronavírus fertőzöttre akadtak, a tegnapi 293  koronavírusos betegszám 595-re emelkedett.

A szomszédos megyék közül Veszprém (63) megyében illetve vidéki éllovas Fejér (376) megyében sincs új beteg, sőt Komárom-Esztergom megyében sem regisztráltak.

A fertőzöttek számát tekintve az éllovas Budapesten (1930 - 3 új) illetve Pest megyében (595) van a legtöbb regisztrált fertőzött, ahogy említettük, mind az 5 új beteget ebben a régióban regisztrálták. A vidéki helyek közül a legtöbb Fejér megyében van, azonban a központi régión kívül a második legfertőzöttebb hely változatlanul Komárom-Esztergom megye, amely lakosságarányosan pedig az első vidéken.

A legkevesebb fertőzött Tolna (13), illetve Békés (13) megyékben került regisztrálásra, ma reggelre egyetlen új fertőzöttet sem találtak.

Fotó: koronavirus.gov

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3415808490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása