Aradszkiék az érdi érettségizőknek küldték propaganda levelüket, KÖTELEZŐEN!
2020. június 21. írta: BoldogÉ

Aradszkiék az érdi érettségizőknek küldték propaganda levelüket, KÖTELEZŐEN!

level-ov-erettsegizoknek2020.jpg

Úgy tűnik még mindig van hová fejlődnie a magyar kormány- és narancspárti propagandának, valószínűleg Aradszki Andrásék is erre gondolhattak, amikor megalkották legújabb “mesterművüket”.

Először Hadházy Ákos országgyűlési képviselő tette közzé Facebook oldalán, a legújabb önreklámról szóló agymenést. Arra kötelezte a középiskolákat, hogy az érettségiző (2022-ben már új szavazó) fiatalok bizonyítványa mellé tegyék oda a “jóságos” vezető kedves levelét is. 

emmilevel-tankeruletnek-ov-levelrol.jpg

Szóval, dübörög a propagandagépezet. A minisztérium utasítását a parlamenti képviselőnek egy felháborodott, a kormánypropagandát gyűlölő pedagógus küldte el. 

Természetesen azért vannak olyan túlbuzgó pedagógusok is, mint a Xantus János kétnyelvű Gimnázium igazgatója, dr. Fehérvizi Judit, aki gyorsan ki is tette a gimnázium honlapjának főoldalára.:

ov-levelet-magasztalolevel-xantuski-hu.jpg

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9915905022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása