MINDENKI KÉTSÉGBEESVE KERESI EZT AZ ÉRDI LÁNYT! Már körözik a rendőrök is
2020. június 21. írta: BoldogÉ

MINDENKI KÉTSÉGBEESVE KERESI EZT AZ ÉRDI LÁNYT! Már körözik a rendőrök is

eltunt-erd-smitsnoemi.jpg

Közösségi oldalának tanulsága szerint minden követ megmozgatna a képen látható lány barátja is, aki mellől pénteken tűnt el érdi lányt.

A lányt közvetlenül születésnapját követően vesztették el, Noémit nemcsak a családja, hanem az érdi zsaruk is keresnek.

eltunt-erd-smitsnoemieredetikep.jpg

„Figyelem! Aki látta ezt a lányt, legyen szíves jelezze nekem vagy a rendőrségnek. Nagyon aggódunk érte! Pénteken délután 3 órakor tűnt el” – ezzel a felhívással keresi barátja Noémit, 

Az kissé érdekessé teszi a történetet, hogy a  24 éves nő egy nappal születésnapját követően, ráadásul ahogy barátja írta:  „Budaörsön tűnt el, de elvileg továbbment a reptérre taxival a kocsiját hátrahagyva” – onnan tűnt el a lány.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7015905346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása