T.MÉSZÁROSÉK 72 MILLIÓS BÜNTETÉSÉT ÖNÖK, ÉRDIEK FIZETIK! Bandi bá csak hebeg habog
2020. június 23. írta: BoldogÉ

T.MÉSZÁROSÉK 72 MILLIÓS BÜNTETÉSÉT ÖNÖK, ÉRDIEK FIZETIK! Bandi bá csak hebeg habog

penzeso1-bal-rad-hu.jpg

Nemrég posztolta ki Érd polgármestere, hogy ma megérkezett a 70 milliós büntetés. Ennyit kell visszafizetni T.Mészáros Andrásék “áldásos” tevékenysége miatt.

A Fácán Óvoda újjáépítése kapcsán szabálytalanság történt, és ennek jogkövetkezményeként elrendelik a General Invest Bau Kft.-vel megkötött szerződés miatt 70.000.000, azaz hetvenmillió forint támogatási összeg visszafizetését.

A teljes történet itt található!

Csőzik László posztjában beígérte, hogy vár néhány napot, hogy a kárt okozó cégek a 70 millió forintot – és az eddig az Önkormányzatra kiszabott 2 millió forintos bírságot 15 napon belül visszapótolják. Ha ez nem történik meg, akkor egyrészről ezen cégekkel minden gazdasági kapcsolatot megszakítanak, másrészt minden követ megmozgatnak, hogy jogi úton visszaszerezzék ezt a pénzt.

Természetesen nem mondanak az összes jogorvoslatról, de végtelenül felháborítónak tartják, hogy az ehhez hasonló korrupciós ügyekbe belebukott T. Mészáros–Bács-Simó féle városvezetés és állandó üzleti partnereik hibájáért Érd teljes lakossága kerüljön nehéz helyzetbe.

Az ÉrdMost.hu megkereste T. Mészáros Andrást, aki nem tudott a szabálytalanságról. A korábbi polgármester elmondta, utána fog nézni, mi történt.

„Utána fogok nézni, mi történt, mert szerintem semmilyen szabálytalanság nem történt, nem történhetett. Volt már ilyen, hogy tévedett a közbeszerzési döntőbizottság a Városliget építésénél és a csatornázásnál is előfordult, hogy tévedett a bizottság, mi megfellebbeztük a döntést, elmentünk a bíróságra és utána visszacsinálták az egészet" - mondta T. Mészáros András, aki szerdára ígért bővebb reakciót az ügyben.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8415911678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása