RÉSZEGEN MEG AKARTA ÖLNI CSALÁDJÁT AZ ÉRDI FÉRFI! Anyja akadályozta meg a tragédiát
2020. június 26. írta: BoldogÉ

RÉSZEGEN MEG AKARTA ÖLNI CSALÁDJÁT AZ ÉRDI FÉRFI! Anyja akadályozta meg a tragédiát

kes-rendorsegibunjel.jpg

Késsel támadt anyja élettársára egy 41 éves férfi, majd amikor a bökő visszafelé sült el és saját magát sebesítette meg, ájulásig szorította áldozata nyakát.

„Megölöm a családom” - érkezett a rendőrségre még szerdán 16 óra 10 perc körül a kijelentés, majd a hívó bontotta a vonalat. A segélyhívó központ kezelője azonosította a helyet, ahonnan a névtelen és adathiányos bejelentés érkezett. Már a közelben jártak a riasztott egységek, amikor újabb, immár segítségkérő hívás érkezett a rendőrségre. 

A bejelentő elmondta, érdi házukban fia és élettársa összeszólalkozott, egyikük megsérült. A járőrök egy nőt és két teraszon ülő férfit találtak a helyszínen. Az egyik férfi combja erősen vérzett, ezért mentőket kértek a házhoz. A sérültet kórházba vitték, a helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a lehetséges tanúk kikérdezése megkezdődött. Néhány órával később körvonalazódni látszott a történet.

A gyanú szerint a házban élő, 41 éves S. János aznap többször meglátogatta a közeli kocsmát, sörből és borból annyit fogyasztott, hogy délután 4-re elmondása szerint úgy tért haza, ahogy szokott, közepesen piásan. Emlékei szerint a konyhában állva kezében tartotta legtöbbször evéshez használt kését, amikor jött egy gondolat, hogy megszúrja anyja élettársát. A 66 éves férfi elhárította a hadonászó mozdulatokat, a kést szorító kéz elütése közben azonban a támadó saját combjába szúrta fegyverét. A vérzés miatt bepánikolva hátulról ájulásig szorította áldozata nyakát, akiről végül az anya rángatta le fiát.

A kórházban ellátott sérült támadó beismerte tettét, a gyanúsítás közlésekor az őt kihallgatónak annyit válaszolt: „Teljesen úgy volt, ahogy felolvasta”.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya S. János ellen emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték az őrizetbe vett férfi letartóztatását. (police)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6615948240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása