T.MIMÓZA BANDI KIAKADT ÉRDI KOMMENTELŐKRE! Szerinte Csőzik csalással és hazugságokkal nyert
2020. június 27. írta: BoldogÉ

T.MIMÓZA BANDI KIAKADT ÉRDI KOMMENTELŐKRE! Szerinte Csőzik csalással és hazugságokkal nyert

tma-fboldala-narancssargaszemuveg.jpg

T. Mészáros András Érd megbukott polgija nem tud leállni, sőt egyre jobban behisztizi magát. Most éppen külön sajtótájékoztatót szánt ennek.

Nem tudjuk másra fogni, hogy videóban és a központi kormányzati lakájmédiából üzent az érdi kommentelőt neki nem szimpatikus részének.

Szerinte a mostani polgármestert (illetve időnként hozzátette, élettársát is) súlyos és egyértelmű felelősség terheli, hogy eldurvul a közbeszéd Érden. Szerinte ez már olyan mértéket öltött, amelyet még az ún. baloldalon sem láttak eddig. Csőzik László egyik posztja alatt őt lincseléssel, akasztással fenyegetik, ráadásul olyanok, akiket az októberben győztes városvezetés juttatott önkormányzati pozícióba, ezért ő feljelentést is tett az ügyben az érdi rendőrkapitányságon.

Felszólította Csőziket egyébként,  hogy ha tud olyan korrupciós ügyről, amelynek ő személyes érintettje, akkor tegyen feljelentést és ne hamis vádaskodással operáljon.

“Csőzik és társai hosszú évek óta rágalmaznak engem. Tavaly októberben sűrű választási hazugságok és csalások révén hatalomra kerültek, és azóta úgy érzik, bármit megtehetnek. Folyamatosan gyaláznak, engem és a környezetemet. Hazug vádakkal illetnek és gyűlöletre hergelik a választóikat" – mondta el a kamerába videójában.

Mi azért Bandi bácsi helyében próbálnánk némi relaxálással túljutni ezen a nehéz időszakon, nehogy komoly egészségkárosodás legyen a vége. Persze az is lehet, hogy a környezetében is beszélhetne néhány emberrel, hogy az “ilyeneknek” mi lehet a motivációja, talán akad ott egy-kettő!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7015970616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása