INTEGETTEK AZ ÉRDIEK 500 MILLIÓJÁNAK! Aradszkiék elfogadták a költségvetést
2020. július 03. írta: BoldogÉ

INTEGETTEK AZ ÉRDIEK 500 MILLIÓJÁNAK! Aradszkiék elfogadták a költségvetést

aradszki-orban-asztalnal.jpg

Nemrég elfogadták a parlamentben a jövő évi,  2021-es költségvetést, a jelenlévő képviselők közül 133-an az igen, 61-en a nem gombot nyomták meg.

Hiába nyújtottak be az ellenzéki pártok 800 feletti számú módosító javaslatot, többek között arról is, amely változtatna az önkormányzati elvonásokon, mindet elutasították a Fidesz-KDNP képviselői.

Makro szinten a kormány 4,8 százalékos GDP-bővüléssel, 3 százalékos inflációval és 2,9 százalékos GDP-arányos hiánycéllal számol. A tervek szerint csökkenteni tudják majd az államadósságot.

A helyi adófizetőknek 860 milliárd forintot adnak vissza (ekkora önkormányzati támogatással számolnak), de fokozva a helyi lakosságtól történő elvonást 2021-ben az alacsonyabb adóerő képességgel rendelkező önkormányzatokra is kiterjesztik a szolidaritási hozzájárulás fizetését. A gépjármű- és egyéb adókkal együtt mindez 500 milliós nagyságrendben érinti az Érden lakókat.

Ami jó hír a kormányzati tévénézőknek, hogy az idei 75 milliárd forint helyett, jövőre 97 milliárd forintért végeznek központi “agymosást”.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr215980216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása