ESZMÉLETLEN FÉRFIT TALÁLTAK EGY ÉRDI MÉLYGARÁZSBAN! Életét a jégnek köszönheti
2020. július 05. írta: BoldogÉ

ESZMÉLETLEN FÉRFIT TALÁLTAK EGY ÉRDI MÉLYGARÁZSBAN! Életét a jégnek köszönheti

mentos-erdi-police-hu.jpg

Egy eszméletlen férfi életének megmentését vitték véghez az érdi egyenruhások.

Egy érdi társasház mélygarázsában talált rá egy állampolgár egy autóban ülő, kormányra borult, szólongatására nem reagáló, eszméletlen férfire 2020. július 2-án. Segélyhívására mentők és rendőrök érkeztek. A mentőorvos életmentő beavatkozásából az egyik rendőr is kivette a részét és hasznosította mentőszakápolói képesítését.

jegetvisznek-mentosok.jpg

A beteg 40 ˚C feletti testhőjét sürgősen csökkenteni kellett, a helyszínen azonban ehhez semmiféle eszköz nem állt rendelkezésre. Az egyenruhások egy közeli benzinkútra hajtottak, ahol 80 kilogramm jeget pakoltak a rendőrautó csomagtartójába, majd szállították a helyszínre. A férfi további, biztonságos lélegeztetéséhez utánpótlásra volt szükség, ezért visszapattantak a szolgálati gépkocsiba, az érdi mentőállomásra száguldottak, ahonnan oxigénpalackkal tértek vissza.

A beteget végül stabil állapotban sikerült kórházba vinni.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7815982804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása