FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI AZ AUCHAN! Nyereményjáték ürügyén támadnak a csalók!
2020. július 11. írta: Smitt Róbert Író

FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI AZ AUCHAN! Nyereményjáték ürügyén támadnak a csalók!

auchan_3.jpg

Az Auchan nevével visszaélve “támadnak” a csalók mostanában. Igen nagy divat lett neves cégek, üzletláncok nevében küldözgetni  megtévesztő információkat tartalmazó leveleket. Az Auchan nagyon gyorsan lépett az ügyben.

“Kedves Vásárlóink, szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy az Auchan Magyarország a nyereményjátékainak nyerteseit csakis saját felületein és weboldalán teszi közzé, illetve a nyerteseket az adott játékszabályzatban leírt módon közvetlenül értesíti, más oldalakon elhelyezett felugró ablakban soha!

Az Auchanhoz nem köthető oldalon megjelenő nyerteslista és nyeremények nem tőlünk származnak, valótlanok, és az Auchan nevével való visszaélésnek minősülnek. Adataitokat ilyen értesítések esetén soha ne adjátok meg, mert azokkal is visszaélhetnek! Megköszönjük viszont, ha tájékoztattok minket arról, hogy a nevünkkel visszaélnek”-írja az Auchan.

Fotó: Auchan

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7515994842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása