MA DÉLUTÁN , LAKOSSÁGI FÓRUM AZ ÉRDI IPARI PARKRÓL! Maximum 100-an lehetnek ott
2020. július 28. írta: BoldogÉ

MA DÉLUTÁN , LAKOSSÁGI FÓRUM AZ ÉRDI IPARI PARKRÓL! Maximum 100-an lehetnek ott

iparipark-erd-tarnokmelle-tiltakozokfboldal.jpg

Mai napon 17:00-tól a tárnoki Heinrich Antal Házban lakossági fórum kerül megrendezésre a 7-es főút mellé tervezett ipari park ügyében.

A fórumot megnyitja és a kérdésekre válaszol Dr. Lukács László, Tárnok polgármestere. 

FONTOS! - Az eseményen maximum 100-an tudnak részt venni az önkormányzat képviselőivel együtt, ezért kérnek a szervezők mindenkit, hogy a lenti Facebook eseménynél jelezzen vissza, amennyiben résztvenne rajta. Első körben azokat fogják beengedni, akik visszajeleztek. 100 fő felett a belépés nem lehetséges!

Történt néhány egyeztetés az elmúlt napokban, ezeket szeretnék a tervezett beruházás kritikusai megosztani az érdeklődőkkel. Az egyeztetések alapján lehetőség van az udvaron megtartani a fórumot, ha a létszám nem haladja meg az 50 főt. Egyéb esetben (90-95 fő a max. létszám) a nagyteremben kerül megrendezésre.

Az eseményt az alábbi linken lehet elérni: 

https://www.facebook.com/events/274104534035232/

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7816080680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása