IGAZI, 21.SZÁZADI VASUTAT ÉRDEN IS! Fontos kérdőív a témában
2020. július 30. írta: Smitt Róbert Író

IGAZI, 21.SZÁZADI VASUTAT ÉRDEN IS! Fontos kérdőív a témában

 erdvonat.jpg

Gyorsabb és sűrűbben járó vonatokkal teletűzdelt vasutat Érden is.

Budapest Fejlesztési Központ irányításával készül a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia, amelynek legfontosabb célja a vasút versenyképességének növelése az agglomerációs közlekedésben. Ebben kulcsfontosságú, hogy az elővárosok és a külső kerületek lakói sűrűbb és gyorsabb vasutat kapjanak.

Ha ez megvalósul, jelentősen növekedhet a vasutat választók száma, csökken a közút terhelése, a környezet- és klímabarátabb kötöttpályás közlekedés összességében vonzóbbá válik. 

Kíváncsiak utazók véleményére is, arra, hogyan válhat jobbá, versenyképesebbé a vasút.

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) kutatást indított a vasúthasználati szokások felmérésére, amelynek elvégzésével a HÉTFA Kutatóintézetet bízta meg.

A vizsgálat célja az ingázók közlekedési szokásainak feltérképezése, a vasúthasználattal kapcsolatos előnyök és hátrányok azonosítása, valamint az utazási módok közötti váltási hajlandóság felmérése.

Megbízható, a jövő alakítását megfelelően szolgáló eredmények akkor születnek, ha a budapesti várostérség minél több polgára választ ad a kérdésekre.

Az online kérdőív kitöltésére 2020. augusztus 23-áig van lehetőség, a kitöltés 15 percet vesz igénybe.

A kérdőív, online kitölthető az alábbi linkre kattintva!

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr616086582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása