40 ÚJ KORONAVÍRUSOS, DE NINCS HALOTT 2 NAP ALATT! Enyhén erősödik a járvány
2020. július 31. írta: BoldogÉ

40 ÚJ KORONAVÍRUSOS, DE NINCS HALOTT 2 NAP ALATT! Enyhén erősödik a járvány

eudolgi.jpg

Az elmúlt két napban 40 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4505 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Ahogy az elmúlt napokban, egyelőre most sincs újabb elhunyt, így az elhunytak száma változatlanul 596 fő, 3353-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma viszont 26 fővel, 556-ra emelkedett. 73 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

Pest megyében nem vészes a helyzet, ugyanis 3 új beteggel együtt 682-re nőtt az eddig regisztrált összes koronavírussal fertőzöttek száma.

terkep0731-koronavirus.jpeg

Magyarország  legfertőzöttebb helyén, Budapesten 2053-ra nőtt az össz betegszám, miután 2 nap alatt 16 új koronavírusost regisztráltak.

A szomszédos megyéink közül Veszprémben (67) és a vidéki listavezető Fejér megyében (380) egyetlen új fertőzött sem találtak, mint ahogy Komárom-Esztergom megyében 312 sem találtak az elmúlt két napban. 

A legkevesebb fertőzöttet eddig Tolna (15) és Békés (16) megyében regisztrálták.

Fotó: koronavirus.gov

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr716097114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása