ITT A HIVATALOS VERZIÓ AZ ÉRDI LESZÁMOLÁSRÓL! Eddig 12 embert akarnak őrizetbe venni
2020. augusztus 02. írta: BoldogÉ

ITT A HIVATALOS VERZIÓ AZ ÉRDI LESZÁMOLÁSRÓL! Eddig 12 embert akarnak őrizetbe venni

helyszinelok-erd-police.jpg

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta tizenkét személy letartóztatását, akik az érdi benzinkúton bekövetkezett verekedésben vettek részt, amelynek során egy ember meghalt.

Egy enyingi és egy érdi nagycsalád tagjai között – amely családokat egymáshoz is távolabbi rokoni szálak fűzik – személyes konfliktus alakult ki. Ezt július 30-án, az esti órákban az enyingi család legalább tizenhat férfi tagja vadnyugati módot választva akarta rendezni, ezért több gépkocsival megjelent egy érdi benzinkúton, hogy ott találkozzanak az érdi család tagjaival. Mindkét család a találkozóra “felkészülten”, különböző ütlegelésre alkalmas, illetve szúró-vágó eszközöket vitt magával.

A benzinkútra érve az érdi család egyik tagja a másik családhoz tartozó, egyik ott várakozó tagját elütötte, majd tolatva egy másik személyt is elütött.

Ezután az enyingi család tagjai a gépkocsi köré gyűltek, és kirángatták annak utasait, miközben verekedésbe keveredtek az érdi család helyszínre siető tagjaival is. A verekedő felek különböző szúró és ütő eszközöket használtak és még gázpisztolyból is dördült lövés.

A konfliktus során az enyingi család egyik tagja szívtájékon szúrta az egyik érdi családtagot, aki rövid idővel később elhunyt. Ő volt az elhunyt 50 éves férfi.

A több percig tartó összecsapás után az enyingi család tagjai gépkocsival elhagyták a helyszínt, de távozás közben az érdi család tagjai megrongálták a gépkocsijaikat.

Az ügyben az elfogott elkövetők egyikét emberölés bűntette a többieket – egyelőre – csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett az összecsapásban részt vett és eddig beazonosított tizenkét elkövető letartóztatásának elrendelésére, mivel szabadlábon hagyásuk esetén fennáll a bizonyítás megnehezítésének, illetve egy részüknél a bűnismétlés, továbbá az emberöléssel gyanúsított személynél az elrejtőzés veszélye is.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8916099940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása