ELFOGYOTT A KERET ÉRDEN: Zárul az ivartalanítási akció
2020. augusztus 12. írta: Smitt Róbert Író

ELFOGYOTT A KERET ÉRDEN: Zárul az ivartalanítási akció

cica.jpg

A túljelentkezés nagy, a keret viszont véges, így alig tíz nap után lezárja kedvezményes ivartalanítási akcióját a Sirius alapítvány. Szeretnék folytatni a programot, hiszen sokan csak így tudják kifizetni az ivartalanítás költségeit, de ehhez további támogatókra van szükség.

Július végén ivartalanítási akciót hirdetett a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány, köszönhetően annak a  háromszázezer forintos  támogatásnak, ami az Érdi Civil Licit jótékonysági oldalon gyűlt össze. Mint azt Böjtös Andrea elmondta: hatalmas a túljelentkezés, a keret pedig sajnos elfogyott. 

A jelentkezők közül augusztus 11-éig 73 állatot regisztráltak a Sirius munkatársai – kutyát, macskát vegyesen, de ahogy ez már korábban is volt, idén is a cicákat hoznák inkább a gazdáik –, és még mintegy tízen kaphatják meg a kedvezményes ivartalanítás igénybevételéhez szükséges kódot, ennyire elég ugyanis a támogatás.

(forrás: érdmost)

 A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9816132380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása