ORBÁNÉK KILŐTTÉK AZ ÉRDIEK KÜLFÖLDI NYARALÁSÁT! Drasztikus változás a táppénznél
2020. augusztus 13. írta: BoldogÉ

ORBÁNÉK KILŐTTÉK AZ ÉRDIEK KÜLFÖLDI NYARALÁSÁT! Drasztikus változás a táppénznél

tengerparti_nyaralas-vege.jpg

Nagyon komoly változás jelent meg a legfrissebb Magyar Közlönyben, amely tegnap jelent meg.

Amennyiben valaki nem hivatalos úton megy ún. sárga- és piros listás országokba (pl. nyaralni) és akiknél hazatéréskor hatósági házi karantént rendelnek el, nem minősülnek keresőképtelennek.

Ez azért fontos, mert így nem minősül keresőképtelennek, és nem tud táppénzre menni. Ilyenkor marad az érintettek részére a fizetés nélküli szabadság, amennyiben nem tudják távolról ellátni feladataikat. A rendelet ma lépett hatályba.

Hogy melyek a jelenlegi ilyen országok, ezen a listán éred el.

Még annyit lehetőséget sem adtak, hogy akik kint vannak és menetközben változik a besorolás, nekik valamiféle kiskapura van lehetőségük.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8116138470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása