MIT OSZTANAK A BUDAÖRSI IKEA-BAN? Nincs parkolóhely, tömött sorok a kasszáknál
2020. augusztus 15. írta: Smitt Róbert Író

MIT OSZTANAK A BUDAÖRSI IKEA-BAN? Nincs parkolóhely, tömött sorok a kasszáknál

ikea_budaors_0.jpg

A Pénzcentrumhoz befutott fogyasztói visszajelzések szerint fullon van a budaörsi IKEA. Az újonnan érkezők 10-20 percig is várakoznak, mire felszabadul egy parkolóhely; a pénztáraknál pedig kígyóznak a sorok.

Augusztus közepétől szeptember elejéig rendszerint minden évben hasonló tumultus szokott lenni a svéd bútoróriásnál; sokan ilyenkor indulnak ugyanis beszerezni az iskolakezdéshez szükséges bútorokat-írja a portál.

Az idei évben ráadásul sokáig nem tudták a szülők, hogy miként indul a 2020/2021-es tanév - a kormány épp ezen a héten jelentette be, hogy normális, megszokott menetrend szerint indulhat a tanév szeptember 1-jén.

 A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8816164942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása