HALÁLOS VASÚTI GÁZOLÁS AZ ÉRDI VONALON! Egy ideig fennakadások lesznek a vonalon 
2020. augusztus 16. írta: BoldogÉ

HALÁLOS VASÚTI GÁZOLÁS AZ ÉRDI VONALON! Egy ideig fennakadások lesznek a vonalon 

vonat_1.jpg

Vasárnap délután a Kőbánya-Kispestről Székesfehérvárra tartó G43-as járat (3544-es vonat) Martonvásáron a Határ utcánál elütött egy gyalogost, aki életét vesztette. Az átjáróban a fény- és félsorompó megfelelően működött, a közút és a gyalogosok felé tiltó jelzést mutatott.

A vonat utasainak át kellett szállniuk, amiben az érdi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók segítettek Martonvásáron, Gábormajor közelében, a vasúti átkelőnél. A szerelvény a baleset miatt nem tudott továbbmenni, így a rajta utazó mintegy háromszázötven embert mentesítő vonat vitte tovább. A balesetben érintett vonat utasait egy Z30-as vonatra szállították át..

A helyszínelés ideje alatt - várhatóan 17 óráig - Martonvásár és Kápolnásnyék között a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, a székesfehérvári vonalon a menetidő 20-30 perccel megnőhet, járatelmaradásokra is számítani kell.

A Székesfehérvárról 15:18-kor Kőbánya-Kispestre és a Kőbánya-Kispestről 17:27-kor Székesfehérvárra induló G43-as járat (3523-as és 3546-os vonat) nem közlekedik.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8516165722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása