SZEPTEMBER ELEJÉN 3 NAPOS ÖNKORMÁNYZATI SZTRÁJK! Érden időben intézze ügyeit
2020. augusztus 21. írta: Smitt Róbert Író

SZEPTEMBER ELEJÉN 3 NAPOS ÖNKORMÁNYZATI SZTRÁJK! Érden időben intézze ügyeit

sztrajk_2.jpg

Az Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) 2020 szeptember 2-ára, 3-ára ás 4-re önkormányzati sztrájkot hirdet –írják a Facebookon.

Szerintük az elmúlt hónapok kormányzati döntései lehetetlen helyzetbe hozták az önkormányzatok gazdálkodását, ezzel veszélybe sodorták több ezer önkormányzatnál dolgozó munkáját, biztos megélhetését és jövőjét. Arra hívják fel a figyelmet, hogy az önkormányzatok költségvetését súlyosan érintő kormányzati elvonások miatt elbocsátások lehetségesek. A munkaerőhiány miatt az önkormányzatok számára már most is komoly terhet jelent az ügyfelek, a lakosság kiszolgálása. A lakosok szolgálatában álló önkormányzati dolgozók munkája és megélhetése veszélybe került, és ezzel együtt a lakosok kiszolgálása is. Bíznak az emberek megértésében, és mint fogalmaznak, amit tesznek, azt értük is teszik.

A sztrájkkövetelésekről és a részletekről csak augusztus 26-án árulnak el többet a szervezők.

Hozzátették: az MKKSZ ugyanakkor felelős érdekképviseletként kampányt is indít, amelyben felhívják az emberek figyelmét arra, hogy a sürgős ügyeiket intézzék el a sztrájk előtt vagy időzítsék a sztrájk utáni napokra.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr616172250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása