MÁRA 35 ÚJ KORONAVÍRUSOS, ALIG GYÓGYULTAK MEG! Mindenki túlélte tegnap
2020. augusztus 22. írta: BoldogÉ

MÁRA 35 ÚJ KORONAVÍRUSOS, ALIG GYÓGYULTAK MEG! Mindenki túlélte tegnap

terkep0822_koronavirus.jpg

35 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 5133 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 611 fő. Mindössze 11-en gyógyultak meg tegnap, azaz összesen már 3692-en. Az aktív fertőzöttek száma 24 fővel, 830 főre emelkedett. Kettővel több embert, 60 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 7-en vannak lélegeztetőgépen.

Pest megyében (751) mára virradóra 4 új fertőzöttet találtak.

Magyarország  leginkább fertőzött területén, Budapesten (2229) 14 új beteget regisztráltak, míg a szomszédos Komárom-Esztergom megyében nincs változás, továbbra is 315 fő az eddig igazoltan koronavírusos betegek száma. Hasonlóan a vidéki listavezető Fejér (393) megyében sincs új beteg.

A legkevesebb fertőzött változatlanul Tolna (21) és Békés (19) megyében volt eddig.

A járvány láthatóan tovább terjed, az elkövetkező napokban dől el, hogy mennyire fognak szigorítani az eddigi intézkedésekhez képest.

koronavirus.gov

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8816172864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása