ÉRDI AUTÓSOK FIGYELMÉBE: részben nyílik az M0 déli rész, felújítás az M1-M7 közös szakaszán
2020. augusztus 30. írta: BoldogÉ

ÉRDI AUTÓSOK FIGYELMÉBE: részben nyílik az M0 déli rész, felújítás az M1-M7 közös szakaszán

aszfalt-profiaszfalt-hu.jpg

Közeledik az iskola kezdés, vége a nyári szünetnek és szabadságolásoknak, ezért a két legfontosabb, Érd melletti útszakaszra vonnatkozóan megnéztük, hogy mire számíthatnak, akik autóba ülnek a napokban.

Az M1-es és az M7-es autópályák közös szakaszán, a budaörsi bevásárló központnál az autópálya fölötti hidat felújítják. A főváros felől érkezők továbbra sem tudnak felhajtani a körhídra, kerülni közvetlenül a híd utáni kijáratnál lehet, a Károly király utca felé. Fontos, hogy az ellenkező oldalon, a két felhajtási lehetőség közül a bevásárlóközpont parkolójából sem lehet felhajtani a felüljáróra. A hídon, ami egy körforgalmú csomópont, korlátozás van érvényben, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza.

Az M0-s autóút déli szakaszán,

- elkezdték a terelés bontását a Hárosi Duna-hídnál. Az M1-es felé vezető oldalon már három sávon haladhat a forgalom, azonban fontos információ, hogy a tehergépjárművek csak a külső sávot használhatják, melyre a táblák és burkolati jelek is felhívják a figyelmet. Az M5-ös autópálya felé a belső sávot még zárva tartják, ott a munka befejezéséig továbbra is két sáv használható.

- az M5-ös autópálya felé, Nagytétény térségében a 13-as km-nél zajvédő falat építenek. Emiatt a 6-os főúti csomópontot az M5-ös még zárva tartják. A budafoki kijáratnál az M1-es autópálya irányából érkezők nem tudnak a 6-os főútra lehajtani. Nekik már korábban, a 11-es jelű kijáratnál az M6-os autópálya felé kell kerülni, és ott az első érdi, 18-as jelű kijáratnál tudnak majd a 6-os főútra rákanyarodni. Az M5-ös felé sem lehet felhajtani az autóútra a 6-os főútról. Kerülni az M6-os autópályán keresztül lehet, melyet az első érdi csomópontig a munkák idejére díjmentesítettek! 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr116182546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása