VISSZAHÍVJA NÉPSZERŰ TERMÉKÉT A TESCO: ennek a grillkolbásznak annyi
2020. augusztus 31. írta: BoldogÉ

VISSZAHÍVJA NÉPSZERŰ TERMÉKÉT A TESCO: ennek a grillkolbásznak annyi

grillkolbasz-tesco-visszahiv20200831.jpg

A TESCO-Global Zrt. értesítette a Nébih-et, hogy szállítói jelzés alapján visszahívja a „TS Sajtos grillkolbász 300g” terméket jelölési problémák miatt. 

Két hibát azonosítottak, az egyik szerint a termék hátoldali címkén tévesen „TS Sajtos griller 200 g” olvasható, a másik pedig, hogy nem szerepel allergén összetevőként a mustár.

Az érintett termék azonosító adatai:

  • Megnevezése: TS Sajtos grillkolbász 300g
  • Tételazonosító: L24518
  • Fogyaszthatósági idő: 27.09.2020.

Kizárólag azokra a termékekre vonatkozik a visszahívás, amelyeken téves hátoldali címke található (TS Sajtos griller 200g) és hiányzik róla a mustár, mint allergén! 

A TESCO-Global Zrt. tájékoztatása szerint a terméket bármely áruházban, a blokk bemutatásának hiányában is visszaveszik.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1916184126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása