AZ ÉRDIEK IS KAPKODJÁK A FEJÜKET! Orbán 3 nap után megbukott a határzárral
2020. szeptember 04. írta: BoldogÉ

AZ ÉRDIEK IS KAPKODJÁK A FEJÜKET! Orbán 3 nap után megbukott a határzárral

orban-viktor-bukott.jpg

Ennyi volt a határzárnak, igazából csak kapkodjuk a fejünket, annyira káoszba hajlik éppen mit találnak ki Orbánék és hol jelentik be.

A legújabb bejelentett járványügyi intézkedésüket a kormány ma kb. 1 órája hozta nyilvánosságra a hivatalos Facebook-oldalán. Ezek most inkább kezdenek furcsa lazításnak tűnni, hogy  egyre komolyabb emelkedik a fertőzöttek száma hazánkban.

  1. A gazdaság zavartalan működése érdekében engedélyezik az üzleti célú beutazást Magyarország területére.
  2. Mostantól a kulturális rendezvényeken való részvétel feltételei is megegyeznek a hazai sportrendezvényekre való ki- és beutazás feltételeivel: akár kulturális, akár sportrendezvényre érkeznek, külföldről csak azok léphetnek az országba, akik negatív PCR teszteredménnyel rendelkeznek, van jegyük a rendezvényre, alávetik magukat egészségügyi vizsgálatnak, és a belépést követő 72 órán belül elhagyják az országot.

Ezek a szabályok vonatkoznak majd tehát a szeptember 24-ére tervezett UEFA szuperkupa-döntő látogatóira is.

  1. Változás, hogy a beutazáskor a hazai teszttel egyenértékűnek ismerik el a schengeni tagállamokban készült PCR-teszteket is. (Eddig csak Magyarországon készült teszt eredménye volt elfogadható.

kormanydontes-0904-fboldala.jpg

No comment!

Lehet, eddig tartott a nagy szabadságharc, ha már a lóláb úgyis kilógott. Mindezt egyelőre még a Magyar Közlönyben ne keressék!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8816190420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása