DURVA VÁLTOZÁSOK AZ ÉRDI KRESZBEN: Ba’meg, nem fogod elhinni, kiket csíptek meg
2020. szeptember 04. írta: Smitt Róbert Író

DURVA VÁLTOZÁSOK AZ ÉRDI KRESZBEN: Ba’meg, nem fogod elhinni, kiket csíptek meg

erdi_kihajts.jpg

Tudták hogy vannak még az elsők között is egyenlőbbek?

Néhány érdi fontos ember simán átírja a KRESZ-t, ha úri kedve úgy tartja. Így történt ez a szeptemberi elsejei viharos rendkívüli közgyűlés után is, mint azt a fenti videón megörökítették. 

A közgyűlés után szépen, sorban hajtanak ki a fontosember-autók a központban, a dolog szépséghibája csak annyi, hogy az egy forgalom elől elzárt terület, tehát ott nem lehet kihajtani, mert bünteti járna érte. Már akinek jár, gondolhatja az egyszeri érdi polgár. Mert vannak egyenlők és egyenlőbbek, ennek eklatáns példáját figyelhetjük meg a videón. 

T. Mészáros és a Macsotay-stáb is simán semmibe veszi a szabályokat, lehet, hogy az elhíresült bazdmeg zavarta meg az ex-polgi finom lelkét, és nem tudta, hogy mit csinál, egyszerűen nem tudott figyelni, annyira fájt neki a káromkodás. Kedvencünk mégis csak az, amikor Macsotay fő polgárőrék hajtanak át a tiloson, feltéve a képzelt í-re azt a bizonyos pontot. 

Persze náluk nem példa nélküli az eset, régebben már írtunk róla, hogy egyes érdi polgárőrök azért szeretnék furcsa helyeken és furcsán parkolni. De az is lehet, hogy T. Mészárosék már tudják, nemsokára úgy íratja át a kormány a közlekedési szabályokat is, hogy a fideszes képviselők és az érdekeltségi köreikbe tartozó emberek, még ha akarják, akkor sem tudják megszegni őket. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6816189146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása