ORBÁNTÓL TARTHATNAK AZ ÉRDI ÜZLETEK: ha nincs szájmaszk, harmadjára lakat az üzleten
2020. szeptember 13. írta: BoldogÉ

ORBÁNTÓL TARTHATNAK AZ ÉRDI ÜZLETEK: ha nincs szájmaszk, harmadjára lakat az üzleten

orban-nincsrajtamaszk.jpg

A tegnapi M1 lakáj tévés, alákérdezős álinterjúban Orbán Viktor mini elnök hangsúlyosan beszélt a szájmaszk viseléséről. Arra most nem tért ki, hogy a kormány és a politikusok miért hanyagolták illetve hanyagolják a viselést.

Érdekes módon azt kérte, hogy ott, ahol kell, mindenki viselje a maszkot, tartsa a távolságot, rendszeresen figyeljen arra, hogy ha rosszul érzi magát, ne menjen emberek közé.

Elmondta, tegnap viszont szankciókról döntött a kormány: ha valaki egy boltban nem viseli a maszkot, ő és a bolt is kap büntetést, a boltos a második ilyen esetben figyelmeztetést kap, harmadszor már be fogják zárni az üzletet. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj 

Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2416199444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása