HOLNAPTÓL JOBBAN JÁRNAK AZ ÉRDI AUTÓSOK IS! “Játék” a matricákkal
2020. szeptember 30. írta: Smitt Róbert Író

HOLNAPTÓL JOBBAN JÁRNAK AZ ÉRDI AUTÓSOK IS! “Játék” a matricákkal

auto_2.jpg

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) az idén is leállítja október elsejével az év hátralevő részére az országos éves matricák értékesítését a viszonteladók körében, ugyanis a fizetős úton közlekedők havi matricákkal már jobban járnak az utolsó negyedévben - erre figyelmeztet a NÚSZ Zrt. az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében.

A járművezetők 2020-ra eddig közel 490 ezer darab országos éves e-matricát vásároltak, ami több mint bruttó 21 milliárd forintos bevételt jelentett a magyar költségvetésnek - ismerteti a szolgáltató.A közleményben kifejtik, hogy mivel az országos éves e-matricák mindig a tárgyévet követő év január végéig érvényesek, ezt a típust - díjkategóriától függően - nyárig éri meg megvásárolni. Országos, 2020-ra érvényes e-matrica vásárlására október 1-től már csak a társaság ügyfélszolgálati irodáiban, illetve online értékesítési felületén, az ematrica.nemzetiutdij.hu oldalon lesz lehetőség - tájékoztattak.

A 2021-re érvényes éves matricák előértékesítését a NÚSZ szokás szerint december elsején indítja.

(mti)

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj 

Érden oldalunkat Facebookon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5216221770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása