ÚJABB EGY HÓNAPPAL HOSSZABBÍTVA A HATÁRZÁR: döntött a kormány
2020. október 01. írta: BoldogÉ

ÚJABB EGY HÓNAPPAL HOSSZABBÍTVA A HATÁRZÁR: döntött a kormány

kormanyinfo.jpg

További egy hónappal meghosszabbította a határzárat a kormány október 1-jétől - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Szerintük ezzel biztosítható többek között, hogy az ország működőképes maradjon. 

Gulyás Gergely hangsúlyozta, az eddig meghozott szabályokat továbbra is be kell tartani. Kulcsfontosságúnak nevezte a maszkhasználatot. Hozzátette: megkezdődött az iskolákban a testhőmérséklet mérése, a kórházakban és az idősotthonokban fenntartják a látogatási tilalmat és rendelkezésre fog állni az influenza elleni oltás is.

A másik beszélőfej, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő elmondta: a testhő mérése az óvodákban is kötelező, a kormány ehhez is biztosítja az eszközöket. Hőkapu is rendelkezésre áll azon intézmények számára, ahol egyetlen kapun legalább 400 gyermek halad át. Az országban mintegy 120 ilyen iskola van.


Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3416223690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása