MARAD A ZÉRÓ TOLERANCIA: gyorsan lekeverték a minisztert, továbbra sincs pia a volán mögött
2020. október 04. írta: BoldogÉ

MARAD A ZÉRÓ TOLERANCIA: gyorsan lekeverték a minisztert, továbbra sincs pia a volán mögött

ittas-vezetes-totalcar-hu.jpg

Mi is beszámoltunk róla, hogy Nagy István agrárminiszter nagy lelkesedésében a villányban megrendezett Vörösbor Napokon azt találta mondani, hogy érdemes lenne foglalkozni a zéró tolerancia fellazításával.

Nemrég érkezett a hír, hogy az RTL Klub Híradója hivatalos választ kért erre. Arról, hogy mi a hivatalos álláspontja a kormánynak a kérdésben, várható-e a lazítás a Kormányzati Tájékoztatási Központ adott választ, amelyben leszögezték:

“a szakmai szervezetek minden évben ezt javasolják, de az emberek nem támogatják a lazítást, ezért kabinet nem tervezi a szabályozás módosítását.”

Nagy István ezek után nem nyilatkozott a csatornának.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2816226992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása