ARADSZKIÉK LEGÚJABB ÁTVERÉSE: szintet lépett a kormánypropaganda
2020. október 08. írta: Smitt Róbert Író

ARADSZKIÉK LEGÚJABB ÁTVERÉSE: szintet lépett a kormánypropaganda

plakat2.jpg

Már megint megy a hülyeség meg a népek átverése, most például egy kamu kormányzati hirdetés vagy poszt mentén néznek idiótának minket. Kirakták a Magyarország Kormánya Facebook-oldalra, hogy a meghozott járványügyi döntések miatt milyen alacsony volt a fertőzések száma szeptemberben. Amellett, hogy ezt mindenki tudja és látja, mennyire nem igaz, Hadházy Ákos kiszúrta, hogy egy amerikai iskolában készített fotót raktak ki illusztrációként. Azért ez egy kormányzati oldaltól hatalmas baki és cinizmus. Nem telt fényképezőgépre valamelyik fideszes kommunikátornak vagy nem tényleg annyira nincs fertőzés az iskolákban, hogy be sem mernek menni? Legalább saját magukat vegyék már komolyabban.

Ráadásul a képen a gyerekek az osztályteremben, tanóra közben láthatóak maszkban. Csakhogy nálunk nem kötelező az osztályteremben maszkot hordani, szóval fake news a négyzeten.

És ha belegondolok, hogy például itt Érden a gyerekeknek milyen hülyeségeket szokott mutatni a reggeli belépéskor a lázmérő, és erre nagyon sokan panaszkodnak más városban is, egyáltalán nem vagyok nyugodt.

De legalább ne provokáljanak ilyen pofátlanul.

Fotó: Facebook/ Magyarország Kormánya

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1916231844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása